C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara realitza un curs formatiu per a directors i directores de festejos taurins

  • Home
  • L’Ajuntament d’Almenara realitza un curs formatiu per a directors i directores de festejos taurins

L’Ajuntament d’Almenara realitza un curs formatiu per a directors i directores de festejos taurins

05/04/2023 Ajuntament d´Almenara Comments Off

Pròximament es realitzarà un altre dirigit als col·laboradors taurins

L’Ajuntament d’Almenara a través de la Policia Local ha celebrat un curs formatiu per a la direcció d’actes taurins dirigit a policies locals. S’han realitzat dues sessions, ahir i hui, que han sigut impartides per Javier Belenguer, Oficial de la Policia Local de la Vall d’Uixó.

Al llarg del curs s’han tractat aspectes com el protocol a seguir, el tipus de documentació necessària per a cada tipologia de festeig taurí, els formats i les sol·licituds, així com la realització de les diverses actes necessàries i  comprovacions a realizar en el festeig o fins i tot l’entrada a l’escorxador, així com també les funcions a realitzar i com actuar en determinats casos que es puguen produir.

Segons ha explicat l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, “és important incidir i realitzar una formació permanent, en aquest cas, per a la direcció dels esdeveniments taurins, amb l’objectiu de continuar millorant aquests aspectes que redunden en la seguretat i en el desenvolupament dels festejos taurins”. Pérez ha assenyalat que “dins d’aquest capítol formatiu, pròximament realitzarem un altre curs de destinat a les persones que exerceixen les tasques de col·laborador taurí, que també tenen una gran importància en els preparatius i desenvolupament dels festejos”.

0