Noticias del pueblo|

Compte amb la col·laboració de la Diputació de Castelló, emmarcant-se en la formació per a la recerca d’ocupació

L’Ajuntament d’Almenara, a través de l’ADL i amb la subvenció de la Diputació de Castelló ha realitzat un curs de redacció de currículums a través de l’aplicació CANVA dins del capítol de formació per a cerca d’ocupació, en aquest cas, oferint una nova eina d’utilitat.

A les classes, celebrades durant tres dies en el Centre Municipal de Cultura Paulo Freire, han assistit sis persones que han conegut tota la matèria per a l’elaboració dels seus currículums així com les possibilitats existents.

Des de l’ADL de l’Ajuntament d’Almenara, amb l’ajuda d’altres administracions com és el cas de la Diputació de Castelló, es continuaran programant nous cursos vinculats a la formació i cerca d’ocupació. En aquest cas es realitzarà pròximament un dedicat al certificat digital i cerca d’ocupació i un altre d’anglés destinat a la promoció turística.

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Close Search Window
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad