C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara realitza en el Mercat Municipal el sorteig dels premis de la campanya comercial de Nadal

  • Home
  • L’Ajuntament d’Almenara realitza en el Mercat Municipal el sorteig dels premis de la campanya comercial de Nadal

L’Ajuntament d’Almenara realitza en el Mercat Municipal el sorteig dels premis de la campanya comercial de Nadal

09/01/2023 Ajuntament d´Almenara Comments Off

Magdalena García ha guanyat 1000 euros per les seues compres en Charter, mentre que Amparo Galindo i Mari Carmen Correas, 500, per les seues compres a Vega&Me i Frutas Doñate respectivament

El Mercat Municipal d’Almenara ha acollit aquest migdia el sorteig dels premis de la campanya per al foment del comerç local en el passat Nadal en la qual han participat més de 50 establiments de la localitat. El primer premi, amb una dotació de 1.000 euros ha correspost a Magdalena García per les seues compres en Charter. A més s’han sortejat altres dos premis de 500 euros que han correspost a Amparo Galindo per les seues compres a Vega&Me i a Mari Carmen Correas per les seues compres en Frutas Doñate.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha felicitat les guanyadores, així com als establiments de la localitat per aquesta campanya nadalenca perquè el “objectiu és promocionar el nostre comerç local, perquè a Almenara hi ha de tot, i comprant en la localitat generem economia i ocupació”, per la qual cosa “una vegada més hem estat al costat dels nostres comerciants amb aquesta campanya per a incentivar les compres en la localitat”.

0