C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara realitza activitats per a conscienciar sobre Violència de Gènere en el CEIP Juan Carlos I

Contacontes, “escape rooms”, visites a l’exposició “Siempre Adelante: Mujeres Deportistas” i debats centren les accions realitzades

Dins de les activitats entorn del 25 de Novembre, Dia Internacional contra la violència de gènere, l’Ajuntament d’Almenara a través de la Regidoria d’Igualtat ha realitzat diverses accions dirigides a l’alumnat del CEIP Juan Carlos I amb l’objectiu de “conscienciar i sensibilitzar sobre la violència de gènere i la igualtat” segons ha explicat l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, perquè “considerem que la tasca de conscienciació i sensibilització ha de començar en els xiquets i les xiquetes per a aconseguir el futur que totes i tots desitgem, lliure de violència de gènere i en igualtat”.

Així dins de la programació al llarg dels últims dies s’han realitzat diversos contacontes per a l’alumnat del centre sota el títol “Basta!, stop violencia de gé nero” així com també dues “escape room” titulades “la desaparición” i “atrapadas en la ciencia”. També s’ha visitat l’exposició “Siempre Adelante: Mujeres Deportistas” per a sensibilitzar sobre la igualtat en l’esport. De fet es va realitzar un debat posterior sobre aquest tema.

D’altra banda, des de la Regidoria de Joventut, s’ha realitzat també per als i les joves una gimcana per la igualtat i contra la violència masclista, amb la tasca de conscienciar a la població juvenil de la problemàtica existent i la manera d’actuar, activitat que ha comptat amb una gran participació.

 

deja tu comentario

0