C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara programa una xarrada sobre «El mite de la bona i la mala mare: desmuntant la maternitat»

Les persones interessades podran acudir demà divendres a les 18.30 a la Sala d’actes del CMC Paulo Freire, que tindrà aforament limitat

L’Ajuntament d’Almenara a través de la Regidoria d’Igualtat ha programat per a demà divendres 14 de maig, a les 18.30 h, en la sala d’actes de l’edifici municipal Paulo Freire, la xarrada «El mite de la bona i mala mare: desmuntant la maternitat» a càrrec de Fem Acció. Les persones interessades podran acudir al Saló fins a completar l’aforament permés. A més es compliran les normatives sanitàries vigents.

En la xarrada-debat, programada amb motiu de dues celebracions d’aquest mes de maig com és el Dia de la Mare i el Dia Internacional de la Família, no es pretén idealitzar la maternitat, sinó reformular-la per a poder viure-la lliurement. Així s’argumentarà que ser mare no és fàcil i que l’ideal matern de «supermamá» que pot amb tot s’allunya de la realitat. Al mateix temps també es debatrà sobre el concepte de família, que no és un terme estàtic, ja que es transforma i evoluciona constantment, deixant arrere la seua concepció tradicional. Amb aquesta evolució dels models de família, la idea de la maternitat i el seu exercici, ha d’avançar cap al respecte a la diversitat i de les múltiples maneres de ser mare serà la temàtica de la trobada.

 

 

 

 

deja tu comentario

0