Deportes, Noticias del pueblo|

Les inscripcions a partir del dilluns 21 de Setembre  per a la cita que serà el dissabte 17 d’octubre 

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Almenara ha programat per al dissabte 17 d’octubre a les sis de la vesprada una sessió especial, una màster-class de ciclo indoor (ciclisme de sala) impartida per Noelia Fenollosa i Vero Almero. La sessió, amb aforament limitat, comptarà amb totes les mesures vigents de caràcter sanitari per la covid-19, sense oblidar un distanciament notable entre les bicicletes dels qui participen. Les persones interessades ja poden inscriure’s en el Molí d’Arròs acudint o trucant al telèfon 962 610 107. El preu serà de 12 euros.

El regidor d’Esports, Lorenzo Vicent, ha destacat que “una vegada més continuem apostant per les classes especials d’alguns dels esports que oferim al llarg de l’any en el nostre municipi com és el ciclisme de sala”. Des de l’àrea d’esports “al llarg de la temporada continuarem oferint classes especials de diverses modalitats esportives, esdeveniments que compten sempre amb gran acceptació entre els nostres veïns”. També va recalcar Vicent que “aquestes classes especials tindran tots els protocols i normes vigents a causa de la situació sanitària provocada per la covid-19”.

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Close Search Window
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad