C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara presenta uns pressupostos de 7,1 milions d’euros

Combatre l’atur, el foment de l’ocupació i la lluita contra la Covid-19 seran prioritaris

L’Ajuntament d’Almenara debatrà en sessió plenària dimecres que ve 23 de desembre els pressupostos del consistori per a l’any vinent 2021 que sumaran un import de 7.142.250 euros, la qual cosa suposa un increment del 5,79% respecte als de l’any 2020 que se situaven en 6.751.106 euros. L’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “són uns pressupostos basats en la situació actual, uns pressupostos per a les persones” i per això “tenim com a gran objectiu combatre l’atur i fomentar l’ocupació, juntament amb la lluita contra els efectes de la Covid-19, que són les dues màximes preocupacions de hui dia”.

Així, en els pressupostos 2021 l’Ajuntament d’Almenara destinarà un muntant de 550.000 euros per a aquestes partides, dels quals 400.000 seran de fons propis del consistori. L’alcaldessa ha assenyalat que “si en aquests últims anys el foment de l’ocupació i combatre l’atur ha sigut una de les nostres prioritats, per a 2021 serà encara major la nostra obstinació davant la situació econòmica provocada per la Covid-19” per això “dins de les competències municipals continuarem apostant per generar ocupació amb els plans que comptem a l’ajuntament”. A més els pressupostos també aposten en aquest sentit per augmentar les partides de comerç, turisme i medi ambient per a fomentar l’economia local, així com una aposta clara per les inversions amb 640.000 euros.

Una altra de les preocupacions són les qüestions socials. Així hi haurà un increment de les ajudes per als veïns i veïnes amb més necessitats. Seguiran a més els programes de beques per a universitaris i estudiants de batxillerat, dels quals l’Ajuntament d’Almenara és pioner, juntament amb altres programes socials que es veuran reforçats. Finalment, en els comptes també es destaca l’aposta per la recuperació del patrimoni local i la creació d’una nova partida per a la memòria històrica.


 

 

deja tu comentario

0