C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara presenta la programació de «Música segura a la plaça» i «l’Estiuet 2021»

Es tracta d’activitats musicals i familiars que es realitzaran durant juliol i agost a la Platja Casablanca

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Almenara ha presentat dins de la programació cultural de l’estiu 2021 els cicles “Estiuet” per a públic familiar i la segona edició dels concerts de “Música segura a la plaça” després del bon acolliment del passat any.

Així, el cicle musical que es realitzarà en la Plaça dels Pescadors de la Platja Casablanca començarà el divendres 2 de juliol a les 23 hores amb el concert de Claudi Ferrer amb el Cor de Fusta amb la col·laboració de Verónica Juan que interpretaran jazz i swing. El divendres 9 de juliol, a la mateixa hora, arribarà el jazz vocal d’autora amb Lola Bou & Manel Brancal. El pop electrònic d’Aïna Palmer tindrà la seua cita el divendres 23 de juliol també a les 23 hores. Tancarà el mes el divendres 30 a les 23 hores Thaïs Morell amb Bossa nova des de Brasil.

Dins del mes d’agost, el cicle seguirà el divendres 6 a les 23 hores amb el pop-rock de Gem, per a seguir ja el dissabte 28 d’agost a les 20 hores amb el Concert d’Estiu de la Banda Simfònica de l’Associació Músical Santa Cecília d’Almenara. El cicle acabarà el diumenge 29 d’agost amb Ruth González i Jonathan Ross Parkin que oferiran un concert de guitarra clàssica i veu soprano.

Tots els concerts seguiran les normatives sanitàries que estiguen vigents a cada moment pel Covid-19.

ESTIUET 2021

D’altra banda també s’ha presentat el ja clàssic cicle d’actuacions per a públic familiar “Estiuet 2021” que arribarà els diumenges a les 20 hores en el Parc Municipal de la Platja Casablanca, i que comptarà amb les normatives sanitàries que estiguen vigents en el moment de cada esdeveniment.

Així l’Estiuet 2021 començarà el diumenge 4 de juliol amb Amimic Teatre i l’obra “Alicia en el País de las Maravillas”, seguirà el diumenge 11 amb “El Mago de Oz” de la Tourné Teatre. El 28 de juliol arribarà Kaniju Circus de la Lluna, Art i Entorn. En aquest cas, l’actuació canviarà d’ubicació, perquè serà en el camp de futbet dins del marc de la Fira de Comerç que es realitzarà aquesta setmana. El mes de juliol es tancarà el dia 25 amb Baraka Circ amb l’espectacle Magic Clown.

Les representacions seguiran el mes d’agost amb dues actuacions de Rosabel Contaclown. La primera serà “Contes del *Món” que arribarà el diumenge dia 1, i la segona “Transformacontes” el diumenge 22 per a tancar el cicle de l’Estiuet. Abans, el diumenge 8 d’agost, Ameba Teatre representarà l’obra Cataplum!!!.

 

 

 

deja tu comentario

0