C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara presenta la programació de l’Estiu Esportiu

Entre els esdeveniments es recupera la Travessia i la Volta a Peu i en el capítol de cursos, junt als habituals, s’incorpora el hiit

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Almenara ha presentat la programació de cursos i esdeveniments esportius que se celebraran en la localitat aquest estiu, activitats totes elles adaptades a les normatives sanitàries vigents en el moment de la seua celebració.

Així dins del capítol d’esdeveniments enguany es recuperaran dues proves habituals dins de l’Estiu Esportiu d’Almenara com són la Volta a Peu a la Platja d’Almenara que enguany se celebrarà el 7 d’agost a les 20 hores arribant a la seua XXXVII edició i la Travessia Platja d’Almenara que arribarà l’1 d’agost a les 10 del matí i que arribarà a la seua desena edició.

Els esdeveniments esportius es completaran amb la Màster Orgull LGTBI 2021 de botes de rebot que arribarà el dissabte 26 de juny a les 19.30 hores emmarcada en la programació “Almenara amb Orgull” i la primera edició de la Màster Class Sunset Cycling amb Lydia Expósito, Noelia Fenollosa i Vero Almero al capdavant, que arribarà el dissabte 24 de juliol entre les 20 i les 23 hores en l’aparcament del Carrer Costa del Sol. Les inscripcions seran en Sportmaniacs.

A més, com de costum, l’estiu s’ompli de cursos esportius. Enguany destaca la novetat del Hiit per a majors de 16 anys. Seran 6 sessions els dies 7, 14, 21 i 28 de juliol i el 4 i l’11 d’agost en l’aparcament del carrer del Sol amb un preu de 15 euros.

També es realitzaran en el mateix lloc les clàssiques classes de *freestyler els dilluns i divendres, així com les de botes de rebot els dimecres. Pel que respecta a les classes de zumba, seran els dilluns, dimarts i dijous en la Plaça dels Pescadors. També continuaran les classes de running en el Pont de l’Arena que arribaran els dimarts i dijous, mentre que el ciclisme de sala serà els dilluns i dimecres en el poliesportiu. Per a més informació i inscripcions es pot acudir o cridar al Molí d’Arròs.

El regidor d’Esports, Lorenzo Vicent, ha destacat que “aquest estiu pretenem continuar recuperant les activitats esportives, això sí adaptades a les normatives sanitàries, així apostem per tornar a celebrar la Volta a Peu i la Travessia nadant juntament amb la màster de botes de rebot i la novetat de la Sunset Cycling amb tres grans professionals al capdavant”. A més “també apostem pels habituals cursos esportius d’estiu que tenen una gran acceptació i enguany innovem amb sessions de hiit per a majors de 16 anys”. 

 

 

 

deja tu comentario

0