Deportes, Noticias del pueblo|

Fins al 31 de maig estarà obert el termini d’inscripció per a xiquets i xiquetes d’entre 6 i 14 anys

Des de hui i fins al 31 de maig està obert en la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Almenara situada en el Molí d’Arròs el període d’inscripció per a l’assistència al Campus Esportiu 2021 d’Almenara que se celebrarà del 5 al 30 de juliol en diversos espais esportius i naturals del municipi i que estarà destinat a xiquets i xiquetes de 6 a 14 anys, amb l’objectiu de “fomentar la pràctica esportiva, conéixer la naturalesa, repassar la matèria del curs i fomentar els hàbits saludables i l’educació en valors, tot això d’una manera didàctica, professional, moderna, amena i divertida durant l’estiu, sempre compatibilitzant amb les mesures sanitàries vigents”, tal com ha explicat el regidor d’Esports, Lorenzo Vicent.

Així al llarg del campus hi haurà pràctiques d’esports col·lectius com el bàsquet, l’handbol o el futbol entre altres, però també l’esport individual com l’atletisme, el ciclisme o la natació que serà dues vegades per setmana. També hi haurà un espai per a realitzar activitats com gimcanes, carreres d’orientació i excursions per la naturalesa, que seran cada divendres.

El Campus Esportiu 2021 també destinarà dos dies a la realització de tasques de reforç escolar, així com tallers formatius sobre nutrició, seguretat viària, o primers auxilis. Les dinàmiques de grup i tasques cooperatives també seran importants en aquesta edició. També hi haurà de dilluns a dijous esmorzars saludables que facilitarà la Regidoria d’Esports a tota aquella persona inscrita. Els divendres seran esmorzars lliures. També hi haurà al campus espai per a les activitats i jocs recreatius.

Podran inscriure’s al campus tots aquells xiquets i xiquetes entre 6 i 14 anys que ho desitgen mentre queden places, que seran limitades. El preu total del Campus Esportiu 2021 d’Almenara és de 100 euros (125 per a no empadronats en la localitat), mentre que si es tria realitzar només una quinzena, costarà 60 euros (70 per a no empadronats). Hi haurà un descompte del 25% per a un segon germà o germana al campus i successius. Tota la informació necessària sobre el campus es facilitarà en la Regidoria d’Esports, situada en el Molí d’Arròs, de la localitat, lloc on es podran realitzar les inscripcions.

 

One Reply to “L’Ajuntament d’Almenara prepara un campus esportiu i lúdic per a l’estiu”

  1. Silvia dice:

    Buenos días, soy Silvia Planelles, estoy acudiendo a las clases de gimnasia para embarazadas que habéis organizado, y la verdad estoy muy contenta.
    Me pregunto si se podrían continuar durante el verano o organizar natación en el pueblo para esos meses donde el calor aún nos lo pone más difícil 😅.
    Estaría genial.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Close Search Window
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad