C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara pren mesures per a frenar l’expansió de la Covid-19

Es tancaran parcs i jardins, Casal Jove, Gimnàs Municipal, i àrees recreatives entre altres 

L’Ajuntament d’Almenara ha pres una sèrie de noves mesures dins de les seues competències municipals per a intentar frenar l’expansió de la covid-19. Les mesures, de moment, estaran en vigor des de demà 30 d’octubre fins al 15 de novembre inicialment. Aquestes noves normes han sigut consensuades amb els portaveus dels grups municipals i regidors no adscrits segons ha explicat l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez.

Pérez ha destacat l’increment de casos de coronavirus a nivell global que s’està produint, per la qual cosa “a més de les mesures que la resta d’administracions estan prenent i que tots hem de complir, des de l’Ajuntament d’Almenara, també impulsem una sèrie de normes i recomanacions a nivell local per a complir-les amb l’objectiu de previndre contagis i que no s’expandisca més el virus”.

Així, a partir de demà estaran tancats els parcs infantils, jardins, àrees de gimnàstica i pipi-cans de la localitat. També estaran tancades al públic les àrees recreatives de la Muntanyeta del Dipòsit i dels Estanys. Quant a edificis municipals, l’ajuntament tancarà el Gimnàs Municipal així com el Casal Jove. A més no es permetrà l’entrada de públic al Camp de Futbol de la Corona. Al mateix temps s’informa que no se cedirà cap espai públic fins al 15 de novembre. D’altra banda, destacar que els contenidors de fem estaran amb les tapes obertes perquè no es toquen.

També es recomana el trasllat de les activitats que es realitzen en llocs públics amb poca ventilació a espais oberts. Al mateix temps, es recomana a les associacions i entitats que organitzen activitats que els traslladen a espais oberts.

D’altra banda es limitarà també l’acompanyament dels menors a una única persona, tant als centres educatius, com a les activitats esportives i extraescolars. Igualment es recomana limitar al màxim els contactes socials anara dels grups de convivència estable i es recorda que les reunions fora d’aquests grups són d’un màxim de 6 persones.

A més es recomana eixir del domicili sol el preu i evitar els espais tancats el màxim possible, així com que es mantinguen les mesures d’higiene, llavat de mans, màscara i distància. A més es recorda que s’han de complir els períodes d’aïllament o quarantena per a les persones que siguen casos confirmats així com dels seus contactes estrets.

 

 

 

 

 

 

deja tu comentario

0