C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara pren mesures per a frenar l’augment de casos de COVID-19

  • Es tanquen parcs i jardins
  • Se suspenen les activitats culturals i esportives en espais municipals, que estaran tancats
  • Se suspenen els mercats dels dijous i diumenges
  • Es prioritza l’atenció telefònica o telemàtica en els serveis municipals

Davant un nou increment dels casos de Covid-19 en el municipi d’Almenara, l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez ha pres una sèrie de mesures restrictives dins de les competències municipals per a frenar els contagis i que venen recollides en un decret, tal com s’ha realitzat en ocasions anteriors. Aquestes mesures estaran vigents fins al diumenge 31 de gener inclusivament, encara que podran ser prorrogades depenent de la situació en aquest moment.

Així, de nou es tancaran les zones verdes, parcs i jardins, àrees de gimnàstica, i pipi-cans, així com les zones recreatives com la Muntanyeta del Dipòsit o els Estanys. Al mateix temps es prohibeixen les excursions de més de 6 persones en el terme municipal.

Al mateix temps torna a suspendre’s tota activitat esportiva i cultural, així com també els cursos i tallers no lectius (formació no reglada) del Centre de Formació de Persones Adultes i les activitats del Casal Jove, que estarà tancat. També es tancaran totes les instal·lacions esportives municipals. Pel que respecta a la Biblioteca, només estarà operativa per a préstecs i devolucions.

També se suspenen les activitats culturals o esportives realitzades per associacions en espais o edificis municipals. Tampoc se cediran instal·lacions o espais públics. per a la realització d’activitats.

Igualment, i com a novetat respecte a anteriors decrets, destacar que se suspenen temporalment els mercats municipals que se celebren cada dijous a Almenara  i cada diumenge a la Platja Casablanca. Finalment, pel que respecta als serveis d’atenció al públic de l’Ajuntament d’Almenara es prioritzarà l’atenció telefònica i telemàtica.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha assenyalat que “són mesurades que no ens agradaria prendre, però com altres vegades, la incidència del coronavirus fa que tornem a realitzar aquestes restriccions en l’àmbit local dins de les nostres competències i que se sumen les existents realitzades per altres administracions”.

Pérez ha demanat a la ciutadania que complisca amb les normatives, però també responsabilitat davant la pandèmia. “És moment de la responsabilitat individual enfront de la pandèmia, de resguardar-se, i d’esperar que vengen temps millors, que segur arribaran, per a tornar a poder ajuntar-nos o realitzar totes les activitats”, ha afirmat l’alcaldessa. 

 

 

deja tu comentario

0