C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara posarà en marxa un dispositiu especial de seguretat per a Setmana Santa i Pasqua

Les zones recreatives i paellers dels Estanys i la Muntanyeta del Dipòsit seguiran tancades indefinidament

L’Ajuntament d’Almenara ha posat en marxa un dispositiu especial de seguretat per a garantir les mesures sanitàries i evitar les concentracions durant els pròxims dies festius. De fet l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha demanat “més que mai, responsabilitat individual i compliment de les normatives per a poder acabar amb la pandèmia i així reobrir totes les instal·lacions i recuperar la normalitat i relacions socials”.

En aquest sentit, es reforçaran les patrulles de la Policia Local durant les pròximes jornades per a intensificar el control i compliment de les mesures sanitàries vigents i evitar concentracions tant en la zona de la Platja, com en els Estanys i altres zones recreatives, sense oblidar el terme municipal. A més en aquest operatiu es comptarà amb els voluntaris i voluntàries del Casal Jove que durant les pròximes jornades estaran tant en els Estanys com en el Passeig Marítim informant i recordant a totes les persones les normes vigents, l’ús de la mascareta o la distància de seguretat. El voluntariat del Casal Jove estarà també en permanent contacte amb la Policia Local.

L’alcaldessa també ha recordat el decret vigent pel qual estan tancades de manera indefinida fins a una altra ordre les zones recreatives i paellers dels Estanys i de la Muntanyeta del Dipòsit. De fet s’ha reforçat i ampliat el tancament de totes dues zones amb nous precintes després de detectar-se que s’havien utilitzat durant els últims dies.

Al mateix temps  també es recorda que la zona de l’aparcament dels Estanys s’ha reduït al 50% amb l’objectiu d’evitar aglomeracions, així com que es s’ha tancat l’accés a la zona de la reguera que s’està recuperant actualment ja que s’havia detectat que allí la gent estava aparcant de manera irregular i perillosa els seus vehicles.

D’altra banda, informar que totes les persones que ho desitgen podran informar-se tant en les oficines de Turisme de la Platja Casablanca com del Molí d’Arròs en la localitat que comptaran amb un horari especial. Al mateix temps també destacar que les activitats previstes per als pròxims dies organitzades des del departament de Turisme, com són el taller de cometes i la ruta per a observar la fauna per la marjal es troben ja completes.

 

 

 

 

deja tu comentario

0