C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

l’Ajuntament d’Almenara posa en marxa el web almenara.conmisimpuestos.com

  • Home
  • l’Ajuntament d’Almenara posa en marxa el web almenara.conmisimpuestos.com

l’Ajuntament d’Almenara posa en marxa el web almenara.conmisimpuestos.com

En ell es dona a conéixer el pressupost municipal, les polítiques, i un apartat en el qual els veïns i veïnes inserint les seues dades poden saber a què es destinen els impostos municipals que paguen

L’Ajuntament d’Almenara ha posat en marxa el web almenara.conmisimpuestos.com amb l’objectiu d’oferir als veïns i veïnes una eina més en l’àmbit de la transparència econòmica. En aquest web es podran trobar dades econòmiques d’interés general dels anys 2021 i 2022 com el Pressupost Municipal d’Almenara, dividits en una doble visió amb els ingressos i despeses per àrea econòmica. Un altre apartat són les despeses realitzades en polítiques o programes. I en un tercer sector es permet als veïns i veïnes inserint una sèrie de dades poder conéixer com reverteix el pagament dels seus impostos en la prestació de serveis públics. A més també apareix un cercador per a poder trobar la informació que es necessite. Des del web municipal almenara.es també es podrà accedir a tota aquesta informació a través d’un enllaç directe a almenaraconmisimpuestos.com.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “amb aquesta nova eina fem un pas més en la transparència econòmica del consistori informant sobre totes les qüestions impositives, alhora que complim la Llei de Transparència i Bon Govern”. La posada en marxa d’aquest servei i pàgina web compta amb una subvenció de 4.500 euros de la Diputació de Castelló per al foment dels pilars sobre els quals es bassa el govern obert.

deja tu comentario

0