Deportes, Noticias del pueblo|

També s’incorporen hui quatre controladors d’activitats en la zona marítima

L’Ajuntament d’Almenara ha posat en marxa hui el servei de socorristes de la Platja Casablanca per a aquest estiu que conclourà el diumenge 6 de setembre. En total són 14 socorristes els que s’encarregaran per torns a vetlar pels banyistes que acudisquen dia a dia a la platja Casablanca. L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha recordat que un any més el servei de socorrisme de la platja d’Almenara és municipal, és a dir de gestió directa, recordant “l’aposta de l’equip de govern d’oferir directament els serveis dins de l’aposta per la gestió pública dels serveis”.

A més a partir del pròxim 1 de juliol s’incorporarà a les tasques de vigilància de la platja i control d’aforament un dron, que servirà d’ajuda al dispositiu dels socorristes de la localitat, sumant-lo als mitjans existents. També recalcar que enguany, degut a l’efecte dels temporals, les casetes de control de socorrisme i platges accessibles s’han hagut de traslladar més al sud de la Platja, a una zona amb millors accessos.

CONTROLADORS DE PLATGES

A més, a partir de hui i durant tot l’estiu hi haurà quatre controladors de platja contractats directament per l’Ajuntament d’Almenara, que recorreran el passeig marítim i zona de platja amb l’objectiu de controlar les activitats que es puguen organitzar des de l’ajuntament aquest estiu i evitar les aglomeracions durant aquest estiu.

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Close Search Window
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad