C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara posa en marxa el servei de socorrisme de la Platja Casablanca

Aquesta nit a la platja no es podran realitzar ni fogueres, ni sopars, ni botelló, ni activitats amb concentració de persones

Aquest matí ha començat la temporada d’estiu a la Platja Casablanca d’Almenara amb la posada en marxa del servei de socorristes que estarà operatiu fins al 5 de setembre. Destacar que l’equip que s’encarregarà de la vigilància enguany està format per 14 socorristes que s’aniran alternant en el seu treball, així com també en els punts de vigilància habilitats. Una de les novetats de la temporada és el canvi d’horari del servei de socorrisme que a partir d’ara serà de 10.30 del matí fins a les 20.30 hores de la vesprada.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha recordat que un any més el servei de socorrisme de la platja d’Almenara és municipal, és a dir de gestió directa, recordant “l’aposta de l’equip de govern d’oferir directament els serveis mitjançant la gestió pública, que històricament hem realitzat”.

Una altra de les novetats d’enguany serà la millora de la senyalització de la platja, i més en concret la zona més perillosa on es troben els fons irregulars i les roques, que s’ha senyalitzat de nou amb cartelleria d’alerta i a més s’ha abalisat per a evitar riscos.

La Posta Sanitària i la platja accessible estaran situades en l’àrea central de la platja, en el mateix espai que ocupaven el passat estiu. Destacar també que existeixen dos canals per a l’accés d’embarcacions, per la qual cosa es recomana el seu ús a les persones que el necessiten.

NIT DE SANT JOAN

L’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, també ha recordat que en compliment de la resolució de 3 de juny de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública s’ha realitzat un decret municipal pel qual aquesta nit no es podran realitzar a la platja i els seus voltants cap mena de fogueres, sopars, botellons o qualsevol activitat que supose concentració de persones. A més s’activarà un dispositiu especial de la Policia Local per a controlar el compliment de la normativa.

L’alcaldessa d’Almenara ha demanat una vegada més “responsabilitat davant la celebració d’aquesta nit, perquè el virus segueix ací, i podem veure com en la Comunitat Valenciana estan pujant els contagis els últims dies i molt especialment ara en la gent més jove” pel que “és moment de continuar sent prudents i responsables per a en el futur poder realitzar de nou totes les celebracions”.

 

 

 

 

deja tu comentario

0