C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara organitza un curs formatiu de monitors i monitores d’oci i temps lliure

Les persones interessades podran inscriure’s abans del 20 de juny

L’Ajuntament d’Almenara a través del Casal Jove oferirà del 12 al 27 de juliol un curs formatiu de monitor o monitora de temps lliure educatiu infantil i juvenil a través d’Accent, Escuela de Animadores. Les persones interessades podran sol·licitar informació o inscriure’s en el telèfon 962 624 801 extensió 3121 o bé a través del correu electrònic pgarcia@almenara.es. Les inscripcions es podran realitzar fins al 20 de juny. El preu del curs serà de 185 euros per a les persones empadronades a Almenara i de 200 per a qui no ho estiga.

El curs de monitor o monitora de temps lliure educatiu infantil i juvenil capacita per a guiar de manera correcta a un grup de xiquets i xiquetes o joves en activitats educatius d’oci i temps lliure. El títol corresponent s’adequa a la normativa de Joventut vigent, la qual cosa permetrà ocupar un lloc de monitor o monitora en empreses del sector. Aquest curs equival al de dinamització d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil i està homologat per l’IVAJ-Generalitat Jove amb una qualificació professional de nivell 2.

El curs tindrà una duració total de 310 hores, que es repartirà en 100 hores presencials, 50 hores en línia i 160 emmarcades en el mòdul de pràctiques. Les classes presencials seran del 12 al 27 de juliol en el Casal Jove amb un horari de matí i vesprada, perquè anirà de 9.30 a 14.30 i de 15.30 a 18.30. Pel que respecta a les classes en línia, destacar que la plataforma Class Room estarà oberta per a alumnes i alumnes des del 15 de setembre, en la qual podran entregar els treballs al seu ritme. Finalment el mòdul de pràctiques es pot iniciar després d’haver realitzat com a mínim 50 hores lectives i compta amb un termini màxim de 3 anys. Es pot realitzar les pràctiques en qualsevol entitat que treballe o col·labore amb xiquet, joves o persones amb diversitat funcional.

Descarrega a l’enllaç la teua Fitxa inscripció

 

 

deja tu comentario

0