C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara organitza un curs formatiu de Monitors i Monitores d’Oci i Temps Lliure

Les persones interessades podran inscriure’s abans del 22 de novembre

L’Ajuntament d’Almenara a través de la Regidoria de Joventut oferirà del 26 de novembre al 18 de febrer un curs formatiu de monitor o monitora de temps lliure a través d’Accent, Escuela de Animadores. Fins al 22 de novembre les persones interessades podran sol·licitar informació o inscriure’s en el telèfon 636 753 364 o bé a través del correu electrònic mariajose.acento@gmail.com.. El preu serà de 200 euros.

El curs tindrà una duració total de 310 hores, que es repartirà en 100 hores presencials, 50 hores en línia i 160 emmarcades en el mòdul de pràctiques laborals en empreses del sector. Les classes presencials seran del 26 de novembre al 18 de febrer els divendres a la vesprada i els dissabtes durant tota la jornada en el Casal Jove d’Almenara. Pel que respecta a les classes en línia, seran a través de Google *Classroom i la biblioteca de recursos educatius d’Accent. La data límit per al lliurament de les tasques proposades serà el 28 de febrer.

El diploma del curs de monitor o monitora de temps lliure equival al certificat de Monitor de Temps Lliure Infantil i Juvenil emés per l’IVAJ, així com els diplomes emesos pels organismes responsables de joventut d’altres comunitats autònomes, així com altres títols i certificats, que es podran trobar en la fitxa d’inscripció del curs.

FULL INSCRIPCIÓ

deja tu comentario

0