C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara ordena el pagament del Pla Resistir

Un total de 37 microempreses i autònoms locals rebran les ajudes per un import global de 86.600 euros

L’Ajuntament ha sol·licitat a la Generalitat Valenciana que els 56.922 euros restants puguen utilitzar-se en ajudes a sectors que no contemplava l’orde inicial

L’Ajuntament d’Almenara començarà en els pròxims dies a realitzar els pagaments per les ajudes del denominat “Pla Resistir” als 37 comerços, bars, autònoms i microempreses locals que l’han sol·licitat dins del termini i en la forma escaient després dels pertinents tràmits administratius. L’import de les ajudes concedides ascendeix a un muntant total de 86.600 euros.

L’alcaldessa d’Almenara ha assenyalat que “ja està signada l’ordre del pagament de les ajudes per a agilitar tots els processos i aquestes puguen arribar de manera més ràpida als sol·licitants”. A més, Pérez ha destacat la “importància d’aquest pla d’ajudes directes d’emergència per als nostres autònoms i microempreses que tan mal l’estan passant en aquesta època de pandèmia, la qual cosa suposarà una injecció econòmica que alleuge la seua després de les restriccions”.

A més cal destacar que el muntant global de les Ajudes Parèntesis del Pla Resistir per a Almenara és de 143.522 euros, per la qual cosa no s’han completat tot el que es preveu, i per tant queden pendents 56.922 euros. En aquest cas, l’alcaldessa ha assenyalat que “hem sol·licitat a la Generalitat Valenciana l’autorització perquè aquests diners que ara no s’ha pogut invertir vaja destinat a altres sectors econòmics que també estaven afectats per la pandèmia i que no podien acollir-se a aquestes ajudes del Pla Resistir”.

Cal recordar que els 143.522 euros del pla Resistir són finançats en un 15% per l’Ajuntament d’Almenara que aportarà 21.528,30 euros, un 22,5% la Diputació de Castelló que aportarà 32.292,45 euros i un 62,5% per la Generalitat Valenciana que destinarà 89.701,25 euros, entitat que a més ha avançat els diners. A través d’aquest pla es destina un import de 2.000 euros per cada autònom registrat, així com per cada microempresa amb un màxim de 10 treballadors. A més se sumen 200 euros per cada treballador o treballadora afiliada a la Seguretat Social a data 31 de desembre de 2020.

deja tu comentario

0