Noticias del pueblo|

Es posaran en marxa una vegada acaben les restriccions actuals pel Covid-19

L’Ajuntament d’Almenara una vegada s’alcen les restriccions actuals pel Covid-19 posarà en marxa dins de la seua programació d’activitats esportives les classes de gimnàstica per a embarassades que estaran dirigides per Miquel Orenga. Les classes comprendran tot tipus de gimnàstica adaptada així com pilates, flexibilitat i estiraments i es desenvoluparan els dilluns i dimecres. Totes les persones interessades poden informar-se en el Molí d’Arròs.

El regidor d’Esports, Lorenzo Vicent, ha assenyalat que “dins del nostre ànim de continuar oferint activitats noves ens plantegem realitzar aquestes classes de gimnàstica per a les embarassades perquè les seues activitats s’han vist interrompudes en diverses ocasions per la pandèmia”. Segons ha explicat Vicent “les classes complementarien les activitats que en el Centre de Salut realitza la matrona els divendres, oferint així els dilluns i dimecres l’activitat física per dir-ho així, sempre de manera coordinada amb el Centre de Salut”.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Close Search Window
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad