Noticias del pueblo|

L’alcaldessa destaca que hi haurà col·laboració absoluta amb les autoritats sanitàries

L’Ajuntament d’Almenara i el Centre de Salut de la localitat estan treballant a valorar les diferents instal·lacions públiques existents en el municipi per a poder posar-les a la disposició de la Conselleria de Sanitat quan arribe el moment de la vacunació massiva contra la Covid-19. En aquest sentit l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “la nostra col·laboració serà total i absoluta amb les autoritats sanitàries per a facilitar al màxim la vacunació a Almenara amb el que els oferim totes les instal·lacions municipals perquè puguen decidir atenent els criteris sanitaris”.

Una de les principals opcions que es proposa és la possibilitat que les vacunacions massives pogueren realitzar-se en el pavelló Poliesportiu Municipal si així ho consideren oportú les autoritats sanitàries en el seu moment. Aquest local podria ser un dels més ben valorats per les seues condicions perquè és un espai gran, que pot segmentar-se segons les necessitats, pot estar ben ventilat i a més podria desinfectar-se ràpidament. No obstant això, el consistori està obert a cedir quants espais siguen necessaris per això hi ha altres edificis públics del municipi que també es posarien a la disposició de les autoritats sanitàries.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Close Search Window
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad