C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara obri quatre borses d’ocupació pública

Es busquen treballadors per a la brigada d’obres, obreres, auxiliars de platja i informadors turístics

L’Ajuntament d’Almenara traurà a partir del pròxim dilluns quatre borses d’ocupació pública per a realitzar contractacions destinades a la brigada d’obres, una específica d’obreres, informadors turístics i auxiliars de platja per a cobrir diverses necessitats i fomentar l’ocupació en el municipi.

Amb destinació a les tasques genèriques de la brigada municipal es busca la contractació de 10 persones per a sis mesos, que treballarien des del pròxim 1 de juliol fins al 31 de desembre de 2020 a jornada completa, ben continuada o partida depenent de les necessitats. A més es crea una borsa específica per a oficial d’obrera, que al principi està previst que siga per a tres places. Els contractes s’estendrien durant sis mesos i segons necessitats la jornada podria ser parcial o completa.

D’altra banda es crea una borsa per a auxiliars de platja amb l’objectiu de realitzar labors d’informació del control d’accés i aforament del litoral, i vetlar pel compliment de les mesures de prevenció que adopte l’Ajuntament d’Almenara, en col·laboració amb la Policia Local, per a la temporada alta de l’estiu. Al principi està prevista la incorporació almenys de quatre persones durant tres mesos, depenent de les ajudes que remeta la Generalitat Valenciana sobre aquest tema.

Finalment també es crea una borsa per a dos informadors turístics, a través de la subvenció concedida des de la Diputació de Castelló amb l’objectiu de col·laborar amb el departament de Turisme de la localitat, així com en la Tourist Info.

Les bases completes, requisits, terminis i inscripcions de les bosses per a la brigada d’obres, obrera i auxiliar de platja es podran consultar bé en la seu electrònica almenara.es o en el propi consistori. Per la seua part les bases i inscripcions per a les dues places d’informador turístic es podran consultar en les oficines o web de Labora, on s’hauran d’inscriure.

BASES

Treball

 

deja tu comentario

0