C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara millora l’accessibilitat a la zona esportiva i piscina municipal

  • Home
  • L’Ajuntament d’Almenara millora l’accessibilitat a la zona esportiva i piscina municipal

L’Ajuntament d’Almenara millora l’accessibilitat a la zona esportiva i piscina municipal

A més s’ha instal·lat una nova escala d’accés a la piscina que facilitarà l’entrada i eixida de l’aigua, que es completarà pròximament amb un elevador

L’Ajuntament d’Almenara, dins de la seua política de continuar millorant l’accessibilitat en l’entorn urbà de la localitat, està escometent aquests dies una sèrie d’obres i millores per a facilitar l’accés a totes les persones a la zona esportiva i piscina municipal. Segons ha explicat el regidor d’Obres i Serveis, amb “aquesta obra busquem que l’accés siga molt més fàcil i millor, especialment per a les persones amb diversitat funcional, per a les quals vagen en cadira de rodes, així com per als qui acudeixen amb carrets de bebé, sense oblidar-nos de la gent més major”.

Aquesta actuació s’emmarca dins de les obres del Pla 135 de la Diputació de Castelló a Almenara de l’exercici 2021, juntament amb l’adequació de la Plaça de la Font, que s’està realitzant en aquests moments.

A més, també s’ha instal·lat una nova escala d’accés a la Piscina Municipal, més accessible i còmoda, amb esglaons més grans, i amb una inclinació que facilita i millora tant l’entrada i l’eixida a la piscina.

De la mateixa manera, i seguint amb la millora de l’accessibilitat en la piscina, pròximament s’instal·larà un elevador que facilitarà encara més l’entrada i eixida a aquesta. La idea és que s’instal·le res més culmine el procés administratiu de la seua contractació, iniciat després de la recepció per part de l’Ajuntament d’una ajuda de 10.000 euros per part de la Generalitat Valenciana.

L’Ajuntament d’Almenara continuarà escometent en el municipi, de manera gradual, obres i actuacions que faciliten l’accessibilitat, tant en la via pública, com a les instal·lacions municipals.

deja tu comentario

0