C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’AJUNTAMENT D’ALMENARA LLIURA KITS CONTRA L’ENNUEGADA ALS CENTRES EDUCATIUS DE LA LOCALITAT

  • Home
  • L’AJUNTAMENT D’ALMENARA LLIURA KITS CONTRA L’ENNUEGADA ALS CENTRES EDUCATIUS DE LA LOCALITAT

L’AJUNTAMENT D’ALMENARA LLIURA KITS CONTRA L’ENNUEGADA ALS CENTRES EDUCATIUS DE LA LOCALITAT

Estaran en l’*Escola Infantil Municipal, en el CEIP Juan Carlos I i en l’IES Almenara

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha entregat aquest matí als responsables dels centres educatius de la localitat uns aparells adquirits pel consistori per a combatre l’asfíxia per ennuegada. Així, s’han entregat perquè puguen usar-se en cas de necessitat en l’Escola Infantil Municipal, en el CEIP Juan Carlos I i en l’IES Almenara.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que amb el lliurament d’aquests kits contra l’ennuegada “continuem col·laborant i aportant des de l’ajuntament mitjans per a garantir, en aquest cas, una actuació ràpida davant qualsevol possible asfíxia per ennuegada que poguera donar-se en els centres educatius”. Aquests aparells tenen a més filtres adaptables a diverses edats, per la qual cosa són vàlids punt per a l’alumnat, professorat o personal no docent.

D’altra banda, també Pérez ha entregat al CEIP Juan Carlos I les carmanyoles per a portar l’esmorzar que cada any reparteix l’ajuntament d’Almenara per a l’alumnat de 3 anys que s’incorpora al centre escolar.

 

 

deja tu comentario

0