C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara lliura els premis del concurs escolar de targetes nadalenques

La mostra seguirà oberta fins al 9 de gener en el Molí d’Arròs

L’Ajuntament d’Almenara ha lliurat els premis a les guanyadores i guanyadors del tradicional concurs de targetes nadalenques que cada any  organitza la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Almenara entre els escolars CEIP Joan Carles I, que han configurat de manera conjunta la felicitació nadalenca remesa per l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez.

Destacar que en la categoria d’Infantil 3 anys ha guanyat la postal d’Amaia Cabrera, en la d’Infantil 4 anys, la d’Ares Cubells Soriano i en Infantil 5 anys, Aria Vidre Barelles. El premi ha consistit en un diploma i un estoig escolar. Pel que respecta als guanyadors en Primària han sigut Joana Ortiz Tena (1r B), Ferran Soriano Ríos (2n C), Guillem Vázquez Barelles (3r C), Meritxell Martín Ibáñez (4t B), Irene Marco Delgado (5è B) i Álvaro Forner Fenollosa (6è A). El premi ha consistit en un lot de material escolar i un diploma acreditatiu. El primer tinent d’alcalde d’Almenara i regidor de Cultura, Francesc Bargay va ser l’encarregat de realitzar el lliurament dels guardons.

Les més de 300 postals elaborades pels escolars es podran contemplar en el Museu del Molí d’Arròs fins al pròxim 9 de gener de dilluns a divendres de 9.30 a 14 hores i els dimarts i dijous de 17 a 19 hores, sempre amb aforament limitat i amb totes les mesures vigents per la Covid-19.

Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Almenara s’ha volgut agrair un any més el suport del CEIP Joan Carles I per a la realització d’aquest concurs, així com de l’equip directiu, professors, i alumnes, més si cap en un any tan especial com l’actual a causa de la Covid-19.

 

 

 

deja tu comentario

0