C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara llança una nova campanya per a conscienciar de la necessitat de la recollida dels excrements de les mascotes

La Policia Local intensificarà els controls i aplicarà sancions a les persones infractores

L’Ajuntament d’Almenara ha iniciat una nova campanya de conscienciació ciutadana sobre la responsabilitat que implica la tinença d’animals així com recordar l’obligatorietat de la recollida dels excrements, entre altres qüestions recollides en l’ordenança de Convivència Ciutadana. La campanya porta per lema “la conducta del teu gos és la teua”.

La campanya tindrà dos vessants, d’una banda la de conscienciació ciutadana a través de missatges i d’imatges en les xarxes socials des de l’àrea de Sostenibilitat, tant de la recollida dels excrements, com de la neteja de l’orina. Cal recordar que en inscriure als gossos en el cens municipal, s’entrega un recipient per a poder portar aigua amb vinagre per a poder netejar la zona afectada.

D’altra banda, la Policia Local d’Almenara, intensificarà el control de la normativa extremant la vigilància en les qüestions vinculades a les mascotes. Així per exemple es controlaran qüestions com que els gossos porten el xip obligatori o bé la no recollida dels excrements, qüestió que segons marca l’ordenança de Convivència Ciutadana pot suposar, depenent de la gravetat, sancions de fins a 750 euros.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha assenyalat que “una vegada més iniciem una altra campanya de conscienciació ciutadana perquè la localitat estiga neta i que les persones propietàries de les mascotes recullen els excrements de les mateixes i netegen l’orina” perquè “d’aquesta manera tindrem més neteja i salubritat als nostres carrers i zones de passeig, evitant els problemes que es puguen derivar de la presència dels excrements”.

deja tu comentario

0