Noticias del pueblo|

La inversió prevista és de més de 91.000 euros emmarcada en el Pla 135, amb un termini d’execució de 4 mesos

L’Ajuntament d’Almenara ha tret a licitació les obres de remodelació i millora de l’accessibilitat de la Plaça Ausiàs March de la localitat, una de les inversions previstes dins del Pla 135 de la Diputació de Castelló de 2020 amb un pressupost inicial de 91.233,33 euros (impostos inclosos). L’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “amb aquesta actuació volem continuar millorant els nostres espais públics, en aquest cas adequant i adaptant als temps actuals les nostres places i trencant barreres arquitectòniques, millorant així l’accessibilitat”. El termini d’execució de les obres serà de 4 mesos una vegada es formalitze el contracte.

En aquest sentit, segons ha explicat l’alcaldessa, “seguirem el nostre propòsit de millorar les nostres places continuant amb la d’Ausiàs March que se suma a les que hem anat realitzant en els últims temps” perquè “a poc a poc pràcticament hem adaptat totes les places perquè siguen més accessibles i poder millorar la qualitat de vida en la nostra localitat”.

Les empreses interessades a escometre les obres de renovació urbana de la Plaça Ausiàs March podran presentar les seues propostes fins al pròxim 9 de febrer a les 19.00 hores.

 

 

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Close Search Window
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad