C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara instal·larà demà en el Mercat una carpa informativa davant la pròxima arribada del contenidor marró

En ella es donarà a conéixer la separació de la matèria orgànica i el seu reciclatge

L’Ajuntament d’Almenara continuarà demà en el mercat dels dijous amb la campanya informativa per a la implantació en els pròxims dies del contenidor marró en la localitat destinat a la matèria orgànica. Així, a partir de les 10 del matí, s’instal·larà una carpa informativa, en la qual es donarà a conéixer quina matèria pot anar al nou contenidor, així com un recordatori del sistema de reciclatge. D’aquesta manera es dona continuïtat a l’acció iniciada diumenge passat en el Mercat de la Platja Casablanca.

La campanya informativa anirà acompanyada de cartelleria, de jocs interactius, accions en xarxes socials, així com de la pròpia carpa informativa en diversos espais de la localitat. Pròximament ja es veuran als carrers els contenidors marrons i posteriorment, una vegada instal·lats, començarà una campanya porta a porta, tant en el nucli urbà, com a la Platja Casablanca, per a repartir uns poals específics per a la separació i recollida de la matèria orgànica.

deja tu comentario

0