C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara inicia una campanya per al foment del reciclatge i la neteja a les Festes Patronals

  • Home
  • L’Ajuntament d’Almenara inicia una campanya per al foment del reciclatge i la neteja a les Festes Patronals

L’Ajuntament d’Almenara inicia una campanya per al foment del reciclatge i la neteja a les Festes Patronals

Els quintos i quintes vendran gots reutilitzables i s’instal·laran contenidors de cartó, vidre i envasos en la zona de carpes

L’Ajuntament d’Almenara a través de l’àrea de Medi Ambient ha iniciat una campanya de conscienciació ciutadana perquè es fomente especialment el reciclatge i la neteja durant els propers dies festius. L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “volem fomentar la reutilització del plàstic, el reciclatge dels diversos productes, la recollida del fem en un cert ordre i la neteja de les vies públiques, zones de casals i carpes”.

En aquest sentit recordar que la Regidoria de Festes ha recuperat la iniciativa dels gots de plàstic reciclables amb l’escut municipal així com amb el lema “Almenara Neta”, gots que vendran els quintos i quintes en la seua carpa. D’aquesta manera es busca el reciclatge i un menor consum de plàstic en les celebracions.

A més també s’instal·laran en la zona de carpes diversos contenidors per al reciclatge de cartó, envasos i vidre, amb l’objectiu que els residus es depositen on corresponga facilitant el reciclatge a les persones que acudisquen als esdeveniments que es realitzen en el recinte festiu.

Al mateix temps també aquesta campanya serveix per a recordar que “no és més neta la persona que més neteja, sinó la que menys embruta”, segons ha recordat l’alcaldessa, que també ha animant “que en aquestes festes s’embrute el menys possible, utilitzant les papereres i contenidors i es genere la menor quantitat de residus possible, reaprofitant els materials que es puga”.

 

 

deja tu comentario

0