C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques inclusives estudien reconvertir l’antic ambulatori en un centre per a persones amb diversitat funcional

Aquest matí s’han visitat les instal·lacions per a veure si compleixen els requisits

El director general d’Infraestructures  de Serveis Socials de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Enric Juan Alcocer, juntament amb l’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, han visitat aquest matí els locals de l’antic Centre de Salut de la localitat per a explorar la possibilitat de reconvertir les instal·lacions, ara sense ús, en un centre per a persones amb diversitat funcional.

Segons ha explicat l’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, “la nostra intenció és donar una utilitat a les instal·lacions i si es compleixen les condicions i requisits podríem cedir l’edifici per a convertir-lo en aquest centre”. La iniciativa va sorgir després de la reunió entre la pròpia alcaldessa i la família d’una persona amb diversitat funcional, després de la qual es van iniciar els tràmits per a veure la possibilitat que poguera l’antic ambulatori reconvertir-se en un centre d’aquestes característiques. Així es van iniciar tots els tràmits per a arribar a la visita de hui del director general juntament amb una tècnica de la Conselleria per a veure l’espai.

Pérez assenyala que “hem pogut mostrar les instal·lacions perquè pogueren conéixer-les i estudiar-les per a veure la viabilitat de construir el centre de diversitat funcional” pel que “ara després de la visita i les dades obtingudes, juntament amb una sèrie d’informes que els facilitarem des de l’ajuntament miraran si és possible la reconversió de l’espai en un futur”. Si el local compleix amb els requisits, començarien a continuació els tràmits necessaris.

 

deja tu comentario

0