C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara i el Pacte Territorial informen els propietaris i empresaris del Polígon Industrial 2 i Polígon Agrícola Industrial 2 Bis de la creació d’una EGM per a gestionar aquestes àrees industrials

  • Home
  • L’Ajuntament d’Almenara i el Pacte Territorial informen els propietaris i empresaris del Polígon Industrial 2 i Polígon Agrícola Industrial 2 Bis de la creació d’una EGM per a gestionar aquestes àrees industrials

L’Ajuntament d’Almenara i el Pacte Territorial informen els propietaris i empresaris del Polígon Industrial 2 i Polígon Agrícola Industrial 2 Bis de la creació d’una EGM per a gestionar aquestes àrees industrials

04/10/2023 Ajuntament d´Almenara Comments Off

El Pacte Territorial per l’Ocupació de la Plana Baixa ha participat aquest dimarts 3 d’octubre en un desdejuni informatiu organitzat per l’Ajuntament d’Almenara amb la finalitat d’explicar als empresaris i propietaris del Polígon Industrial 2 i Polígon Agrícola Industrial 2 Bis del municipi la nova forma de gestió de les àrees industrials que incorporaran mitjançant la constitució d’Entitats de Gestió i Modernització (EGM).

L’Ajuntament d’Almenara, que ha iniciat el procediment d’adaptació dels dos polígons perquè puguen constituir-se en Comissió Promotora, ha informat els propietaris i empresaris d’aquestes àrees en la sala d’actes del Consistori dels avantatges de constituir-se com EGM i quines són les característiques del procés de constitució d’una Entitat de Gestió i Modernització.

Com se’ls va indicar als participants, una EGM és una nova figura jurídica creada per a impulsar la professionalització de la gestió de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana a través de la col·laboració públic-privada, que permet aconseguir espais en els quals les empreses desenvolupen la seua activitat de manera òptima i amb els serveis disponibles.

En la trobada informativa han participat l’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, l’alcaldessa de La Vall d’Uixó i Presidenta del Consorci, Tania Baños, el president executiu de la Federació de Parcs Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL), Diego Roma, la gerent d’àrees industrials i advocada membre de la Comissió Jurídica de FEPEVAL, Elena Álamo, la Gerent del Pacte Territorial per l’Ocupació de la Plana Baixa, Miriam Murria, i la tècnic d’Indústria del mateix Pacte, Encarni Blat.

El Pacte Territorial treballa al costat de diversos Ajuntaments dels municipis consorciats per a impulsar la professionalització de la gestió de les àrees industrials.

Accions emmarcades dins del programa EMPACE 2023-2024. AvalemTerritori. LABORA Servei Valencià d’Ocupació i Formació. GVA. Ministeri de Treball i Economia social.

 

0