C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’AJUNTAMENT D’ALMENARA I AFANIAD DE LA VALL D’UIXÓ SIGNEN UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ

  • Home
  • L’AJUNTAMENT D’ALMENARA I AFANIAD DE LA VALL D’UIXÓ SIGNEN UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ

L’AJUNTAMENT D’ALMENARA I AFANIAD DE LA VALL D’UIXÓ SIGNEN UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ

13/11/2023 Ajuntament d´Almenara Comments Off

El consistori donarà suport als diversos programes de l’associació, que compta amb usuaris i usuàries de la localitat

L’Ajuntament d’Almenara i l’Associació de Familiars amb Xiquets i Adults Discapacitats de la Vall d’Uixó (AFANIAD) han subscrit per primera vegada un conveni de col·laboració amb l’objectiu de donar suport a la gran tasca que realitza l’associació amb les persones amb discapacitat intel·lectual, tant en la seua Residència i Centre de Dia, com en els diversos programes que realitza. Cal ressenyar que AFANIAD compta amb usuaris i usuàries procedents d’Almenara.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez ha destacat “la gran labor social i d’integració que realitza l’associació” pel que “secundem i reprenem la col·laboració que anys arrere teníem amb AFANIAD, però regularitzant-la a través d’este conveni destinat a col·laborar en els diversos programes que realitzen i dels quals es beneficien usuaris i usuàries de diversos municipis, entre ells d’Almenara”.

AFANIAD de la Vall d’Uixó, és una Associació fundada en 1970, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual, a través de totes aquelles accions que servisquen per a millorar la normalització de la discapacitat en l’àmbit educatiu, laboral, social i d’oci. AFANIAD gestiona una residència i centre de dia, un habitatge tutelat, un centre d’oci i diversos programes en diversos àmbits.

0