C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara fumiga contra el mosquit de «Les Paleres»

L’Ajuntament d’Almenara a través de l’empresa adjudicatària Lokímica està intensificant durant aquests dies i amb l’arribada de la calor els tractaments habituals per a evitar la proliferació dels coneguts mosquits de les paleres.

Es tracta d’uns mosquits que poden arribar a provocar importants molèsties als veïns de les zones confrontants, especialment en la part alta del municipi, que és on hi ha més proliferació d’aquestes plantes pel que com en exercicis anteriors s’actuarà en diverses ocasions per a poder controlar els mosquitets de les paleres amb l’objectiu d’evitar o reduir al màxim les molèsties que aquests insectes provoquen als veïns i veïnes de la zona.

Al mateix temps, també peròdicament continuen realitzant-se els tractaments contra els mosquits i mosquits tigre per part de l’empresa concessionària. Recordar que fa poc va haver-hi un tractament aeri des de la Diputació de Castelló. D’altra banda des de l’Ajuntament d’Almenara també es realitzarà el control i el tractament tant per a previndre com erradicar les possibles plagues d’altres insectes.

 

 

 

 

deja tu comentario

0