C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara estudiarà equiparar els casals a la normativa sanitària vigent per als locals d’oci nocturn

Només es permetran els caps de setmana del 17 al 19 i del 24 al 27 de setembre. S’autoritzarà l’ocupació de la via pública per a la celebració aquests dies de dinars i sopars

El saló de Plens de l’Ajuntament d’Almenara ha acollit aquest matí la celebració de la Junta de Seguretat Local prèvia a les celebracions festives i en les quals a més s’han abordat qüestions com la violència de gènere o la campanya citrícola. L’alcaldessa Estíbaliz Pérez, i la subdelegada del Govern, Soledad Ten han presidit la Junta en la qual també ha participat la representant de viogen, així com Guàrdia Civil, Policia Autonòmica i Policia Local.

Entre les qüestions que s’han abordat estan les pròximes celebracions festives i el que envolta als casals. En aquest cas, segons ha explicat l’alcaldessa, “estem buscant facilitar l’oci, però ajustant-nos a la normativa vigent amb les màximes garanties sanitàries, buscant les possibilitats existents que s’han posat hui sobre la taula i que estudiarem i plantejar”.

Així s’ha acordat que l’Ajuntament d’Almenara estudiarà permetre casals únicament durant els caps de setmana del 17 al 19 i del 24 al 27 de setembre equiparant-los a la normativa sanitària vigent per al sector de l’oci nocturn que haurien de complir en qüestions com els horaris, els aforaments, i sense la celebració de balls, segons ha explicat l’alcaldessa Estíbaliz Pérez. A més s’autoritzarà l’ocupació de la via pública per als dinars i sopars, però únicament els dos caps de setmana.

D’altra banda, s’ha realitzat el seguiment de les tasques dins del protocol viogen, per a les qüestions de violència de gènere, en les quals s’han felicitat l’equip tant de Policia Local com de Guàrdia Civil per les tasques realitzades.

Una altra qüestió tractada ha sigut l’operatiu per a campanya citrícola, amb la incorporació enguany a les tasques de vigilància del dron recentment adquirit per a la Policia Local d’Almenara. A més també s’ha sol·licitat més presència de l’equip Roca de la Guàrdia Civil així com la realització de xarrades informatives. 

 

deja tu comentario

0