C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara està elaborant un pla estratègic turístic per a impulsar el sector en els pròxims anys

  • Home
  • L’Ajuntament d’Almenara està elaborant un pla estratègic turístic per a impulsar el sector en els pròxims anys

L’Ajuntament d’Almenara està elaborant un pla estratègic turístic per a impulsar el sector en els pròxims anys

27/03/2023 Ajuntament d´Almenara Comments Off

El dilluns es realitzarà una jornada participativa amb els sectors implicats

L’Ajuntament d’Almenara a través de la Regidoria de Turisme està redactant el Pla Estratègic de Turisme d’Almenara 2024-2028 amb la previsió que estiga llest al llarg del pròxim estiu. L’alcaldessa Estíbaliz Pérez ha destacat que “aquest pla és necessari i un requisit indispensable per a poder impulsar la localitat turísticament Almenara, amb el que en ell es marcarà l’estratègia a seguir per a aconseguir els objectius turístics i econòmics futurs”.

Amb motiu de l’elaboració d’aquest pla, s’ha convocat una jornada participativa per a dilluns que ve dia 3 d’abril a partir de les 10 del matí en el Saló de Plens de l’Ajuntament que comptarà amb la presència dels tècnics i tècniques municipals, així com representants de les associacions culturals, esportives i mediambientals, així com també de tots els sectors vinculats al turisme.

En ella es busca analitzar les problemàtiques que presenta Almenara en matèria de desenvolupament turístic, amb l’objectiu de dissenyar estratègies i actuacions per a dur a terme en els pròxims anys establint prioritats per a aconseguir els objectius marcats fomentant l’impuls econòmic i turístic de la localitat.

 

 

 

0