C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara desinfecta l’interior del CEIP Juan Carlos I i de l’Escola Infantil Municipal

  • El decret de mesures especials contra la Covid-19 es prorroga fins al 15 de febrer
  • Reobriran els mercats ambulants dels dijous i diumenges sol amb llocs d’alimentació
  • Queden prohibides les excursions en grups pel terme municipal

 

L’Ajuntament d’Almenara ha aprofitat el cap de setmana per a realitzar una desinfecció en profunditat de l’interior de les instal·lacions del CEIP Joan Carles I així com de l’Escola Infantil Municipal completant d’aquesta manera les desinfeccions periòdiques dels patis i accessos als centres educatius.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat “la importància de realitzar aquestes desinfeccions a l’interior dels centres educatius que hem realitzat gràcies a l’empresa local Montesinos Neteja Integral per a continuar buscant que els espais on estan els xiquets i xiquetes siguen el més segurs possible”. La desinfecció s’ha realitzat amb un producte innocu de base alcohòlica autoritzat pel Ministeri de Sanitat utilitzant una màquina nebulitzadora.

HI HAURÀ MERCAT AMBULANT NOMÉS D’ALIMENTACIÓ

D’altra banda l’alcaldessa ha prorrogat fins al 15 de febrer el decret de mesures extraordinàries contra la Covid-19 vigent en la localitat amb dues novetats respecte a l’anterior.

La primera afecta als mercats ambulants que es realitzen els dijous en el nucli urbà i els diumenges a la Platja Casablanca. En el decret anterior aquests quedaven suspesos. A partir d’ara i com a mínim fins al 15 de febrer es reobriran però únicament podran albergar llocs d’alimentació. Els llocs se situaran atenent les mesures de seguretat en vigor.

La segona novetat del decret és que quedaran prohibides les excursions  en tot el terme municipal. A més, es manté fins al 15 de febrer el tancament de les zones recreatives dels Estanys i de la Muntanya del Dipòsit. Igualment també seguiran tancats els parcs infantils, jardins, zones verdes, pipi-ca, i el parc de gimnàstica per als majors.

També seguiran tancades les instal·lacions esportives municipals així com també el Casal Jove, igual que quedarà suspesa tota activitat esportiva o cultural que es realitze en espais o edificis municipals, així com les activitats no lectives del Centre FPA Paulo Freire.

Finalment destacar que la sala de lectura i estudi de la Biblioteca Municipal continuarà tancada, permetent-se únicament el servei de préstec o devolució de llibres, mentre que els serveis d’atenció a veïns i veïnes des de l’Ajuntament d’Almenara prioritzaran els sistemes telemàtic i telefònic.

 

 

 

deja tu comentario

0