C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara crearà una borsa per a la contractació de socorristes per a la temporada estival

El consistori aposta, un any més, per la gestió directa d’aquest servei públic

Al llarg dels pròxims dies l’Ajuntament d’Almenara té previst convocar un procés selectiu per a la contractació de socorristes cara a la pròxima temporada estival, per la qual cosa en breu eixiran les bases i característiques de la convocatòria per a la creació d’una borsa de treball amb aquests fins.

Així ho ha comentat l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, que ha destacat que un any més “des de l’Ajuntament d’Almenara apostem per la gestió directa d’aquest servei a través del propi consistori tal com hem fet els anys anteriors, emmarcant-se en la nostra filosofia de gestió directa des del propi ajuntament tal com també realitzem amb l’Escola Infantil Municipal així com amb els serveis de recollida de fems i neteja viària”.

Així, al llarg dels pròxims dies en la seu electrònica i en el propi ajuntament es donaran a conéixer aquestes bases per a la creació de la borsa de socorristes a través de la que es contractarà el personal que puga ser necessari per a l’atenció de la platja i la piscina aquest estiu. El procés selectiu, com és habitual en aquests casos tindrà entre altres característiques proves físiques, escrites, test psicotècnic, així com l’acreditació de mèrits i l’aportació de les titulacions que es requerisquen.

D’aquesta manera, es comptarà amb una borsa operativa per a poder realitzar les contractacions que siguen necessàries per al servei i estiga tot l’equip de vigilància i socorrisme, tant per a la platja com per a la piscina, llest per a temporada estival. 

 

deja tu comentario

0