C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara crearà el Fòrum Jove

Podran inscriure’s joves d’entre 16 i 25 anys que després de diverses sessions expressaran les necessitats juvenils davant les autoritats locals

L’Ajuntament d’Almenara a través del departament de Joventut ha iniciat les tasques per a la creació d’un “Fòrum Jove” en la localitat seguint les indicacions de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) amb l’objectiu de crear un espai en el qual els joves expressen les seues inquietuds i necessitats per a poder oferir posteriorment un servei juvenil de qualitat i adaptat a les persones joves d’Almenara.

El Fòrum Jove haurà de comptar amb un mínim de 10 persones entre 16 i 25 anys d’edat que hauran d’inscriure’s fins a l’11 d’octubre per a poder participar en les sessions programades. Es podran inscriure directament en el Casal Jove o en el correu electrònic pgarcia@almenara.es emplenant el full d’inscripció que es troba en les xarxes socials municipals.

Posteriorment, una vegada es compte amb els joves inscrits i participants, es realitzaran dues sessions formatives en el propi Casal Jove els dies 14 i 28 d’octubre de 18.30 a 20.30 per a explicar el funcionament i debatre les inquietuds. El 4 de novembre, en el saló de plens de l’Ajuntament d’Almenara es presentarà a les autoritats municipals el resultat de les trobades fent saber les necessitats i inquietuds dels joves perquè es puguen activar les polítiques corresponents.

FULL D’INSCRIPCIO_FORUM_JOVE

 

deja tu comentario

0