Noticias del pueblo|

Les persones interessades comptaran de deu dies naturals des de hui per a presentar les seues sol·licituds

A partir de hui i durant deu dies naturals totes les persones interessades podran sol·licitar formar part de la borsa d’ocupació temporal d’auxiliar de platja convocada per l’Ajuntament d’Almenara per a la pròxima temporada estival. Els contractes seran d’aproximadament tres mesos, coincidint amb la temporada estival, de juny a setembre. Pel que respecta al nombre de places, se seleccionaran segons les necessitats existents en aquest moment. Per exemple, el passat exercici van ser quatre les persones seleccionades.

Entre altres, les tasques que hauran de realitzar seran labors d’informació i control d’accés i aforament de la platja, així com vetlar pel compliment de les normatives i mesures de caràcter sanitari vigents en aquest moment. De la mateixa manera també s’encarregaran de la recepció, orientació i informació als visitants que arriben a la Platja Casablanca.

També informaran els usuaris de les platges dels avisos i comunicats realitzats des d’Emergències o Protecció Civil. Al mateix temps col·laboraran en les tasques d’ajuda, auxili o socors en les quals puguen ser necessaris per al que rebran formació específica. A més s’encarregaran de registrar i comunicar tot tipus d’incidències que puguen succeir en la zona marítima i àrees properes, per al que estaran en permanent contacte amb la Policia Local d’Almenara.

Tota la informació referent a les bases, requisits i característiques del procés selectiu es pot trobar a l’Ajuntament d’Almenara, així com en la seu electrònica del consistori, dins de la web almenara.es.

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Close Search Window
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad