C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’AJUNTAMENT D’ALMENARA CONVOCA UNA NOVA EDICIÓ DELS CONCURSOS DE DECORACIÓ DE BALCONS I FAÇANES I D’APARADORS

  • Home
  • L’AJUNTAMENT D’ALMENARA CONVOCA UNA NOVA EDICIÓ DELS CONCURSOS DE DECORACIÓ DE BALCONS I FAÇANES I D’APARADORS

L’AJUNTAMENT D’ALMENARA CONVOCA UNA NOVA EDICIÓ DELS CONCURSOS DE DECORACIÓ DE BALCONS I FAÇANES I D’APARADORS

20/11/2023 Ajuntament d´Almenara Comments Off

La intenció és impulsar la decoracíó dels comerços i habitatges durant les dates nadalenques

L’Ajuntament d’Almenara a través de l’àrea de Turisme i Comerç ha convocat una nova edició dels concursos nadalencs de decoració d’aparadors i de balcons i façanes amb l’objectiu de fomentar la decoració, tant dels comerços com de les vivendes cara a les pròximes dates nadalenques.

Pel que respecta al concurs de decoració de balcons, finestres, façanes i jardins es busca fomentar la decoració exterior dels habitatges durant els dies festius, per la qual cosa s’oferirà un primer premi de 80 euros, un segon de 50 euros i un tercer de 30

Podran participar totes les persones particulars que ho desitgen amb vivienda en el nucli urbà d’Almenara o a la Platja Casablanca. La inscripció és gratuïta i es podrà realitzar fins al 9 de desembre en el correu electrònic lmarin@almenara.es o bé trucant al telèfon 962 62 33 45. La decoració haurà de mantindre’s com a mínim fins al dia 5 de gener de 2024.

Per a la decoració podrà utilitzar-se qualsevol tipus d’element visual, de so o audiovisual que es considere oportú. El jurat valorarà el disseny, l’originalitat, la il·luminació, el foment dels valors locals, la quantitat i tipologia de materials reciclables utilitzats i el contingut didàctic del projecte.

CONCURS D’APARADORS

D’altra banda, un any més, s’ha convocat el tradicional concurs de decoració d’aparadors nadalenc amb l’objectiu de promoure la creativitat dels comerciants a l’hora de presentar i exposar els seus productes perquè siguen atractius per als veïns, veïnes i clients, amb la finalitat d’impulsar els establiments de la localitat. S’estableix un primer premi de 200 euros i un segon de 100.

Podran participar tot els establiments comercials oberts al públic, tant a Almenara com a la Platja Casablanca. Les botigues interessades podran inscriure’s de manera gratuïta en el concurs fins al 9 de desembre de 2023 a través del correu electrònic lmarin@almenara.es o trucant al telèfon 962 62 33 45.

Els aparadors hauran d’estar decorats com a mínim fins al 22 de desembre de 2023. Per a la decoració es podrà usar qualsevol element visual, de so o audiovisual que l’establiment considere oportú. El jurat valorarà especialment el disseny, l’originalitat, la il·luminació, el foment dels valors locals, la quantitat i tipologia de materials reciclables utilitzats i el contingut didàctic del projecte.

0