C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara convoca el concurs de cartells sobre el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI

L’obra guanyadora es premiarà amb un xec valorat en 150 euros

L’Ajuntament d’Almenara a través de les àrees d’Igualtat, Joventut i Cultura, ha convocat el II Concurs de Cartells “28 de Juny, Dia Internacional de l’Orgull LGTBI 2021” amb motiu d’aquesta celebració. El cartell guanyador tindrà un premi de 150 euros. Les persones interessades a participar podran presentar les seues creacions des de hui fins al pròxim 3 de juny en els correus electrònics cultura@almenara.es i casaljove@almenara.es. Podran participar totes aquelles persones que ho desitgen entre 11 i 30 anys, bé de manera individual o col·lectiva, presentant una única obra per persona o grup.

Segons les bases del concurs, els cartells hauran de tindre una grandària de DIN-A3, en orientació vertical. Haurà de figurar en ells la inscripció “28 de Juny, Dia Internacional de l’Orgull LGTBI. Almenara 2021”, així com s’haurà de deixar un espai en blanc per a la inserció dels logotips municipals. Els cartells podran ser tant en valencià com en castellà.

Les composicions, que hauran de ser originals i inèdites, podran realitzar-se amb llibertat de procediments, admetent-se les fotografies, imatges digitals o treballs manuals, sempre que es puguen imprimir. Aquestes no podran anar signades ni portar referències que permeten identificar a la persona o persones que ho hagen realitzat. Tampoc es podran usar referències a marques comercials. Les bases al complet es podran consultar en les xarxes socials municipals o bé en els departaments d’Igualtat, Joventut i Cultura de l’Ajuntament d’Almenara.

El jurat, que estarà format per personal dels departaments d’Igualtat, Cultura i Joventut de l’Ajuntament d’Almenara, així com membres del col·lectiu LAMBDA es reunirà el 7 de juny per a emetre la fallada en el qual es valorarà l’originalitat, el disseny, la composició i el missatge que es vol transmetre. Els cartells s’exposaran al públic en el Centre Social Miguel Hernández a partir del 14 de juny.

Bases:  basesconcursLGTBI_2021

 

deja tu comentario

0