C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara convoca el concurs d’aparadorisme nadalenc

Podran inscriure’s gratuïtament els comerços que ho desitgen fins al 14 de desembre

L’Ajuntament d’Almenara ha convocat un any més el tradicional concurs d’Aparadors de Nadal 2021 per a promoure la creativitat entre els i les comerciants de la localitat a l’hora de decorar els seus establiments i productes per a convertir-los en més atractius per als clients i les clientes, així com també per a contribuir i impulsar l’economia i el comerç local. El millor aparador serà premiat amb 300 euros, el segon amb 200 i el tercer classificat amb 100.

Així podran participar en aquest concurs tots els establiments comercials que ho desitgen i que estiguen oberts al públic a Almenara i la Platja Casablanca. Podran inscriure’s de manera gratuïta fins al 14 de desembre a través del correu electrònic lmarin@almenara.es o en el telèfon 962 62 33 45. En el departament de Comerç i Turisme tindran tota la informació i les bases completes del concurs.

Els aparadors hauran de romandre decorats fins al 22 de desembre de 2021 com a mínim. Podran utilitzar qualsevol tipus d’element visual, de so o audiovisual que ajude en la decoració. El jurat valorarà l’ambientació, l’orginalitat, el muntatge, la complexitat, l’estètica, la creativitat i l’atractiu comercial.


deja tu comentario

0