Noticias del pueblo|

El consistori incrementarà les desinfeccions en els espais públics

L’Ajuntament d’Almenara ha contractat amb l’empresa concessionària del servei d’aigües residuals la realització d’una sèrie d’analítiques d’aquestes aigües tant del nucli urbà com del nucli marítim amb l’objectiu de detectar en les mateixes la presència de coronavirus. Aquestes analítiques en un primer moment es realitzaran fins a finals del mes de setembre.

Segons ha explicat l’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, “igual que s’està realitzant en altres municipis la idea d’aquestes analítiques és la de previndre i alhora detectar en les aigües residuals la presència del coronavirus” el que “ens pot facilitar una important font d’informació sobre si hi ha i en quines àrees urbanes es concentra, així com la seua evolució, per a poder previndre o actuar en cas que fora necessari”. Pérez considera “necessària aquesta mesura en benefici de la salut pública”.

Al mateix temps, l’alcaldessa ha recordat que continuen les tasques de desinfecció en el municipi, especialment als parcs i zones infantils on es realitzen tots els dies de dilluns a diumenge. També s’està realitzant una aposta per la neteja dels contenidors, que es veurà reforçada pròximament. Igualment també s’ampliaran en els pròxims dies les tasques de desinfecció de la via pública així com altres punts d’interés.

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Close Search Window
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad