C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara continuarà un any més el Programa de Voluntariat a canvi del finançament de llibres de Batxillerat i Cicles Formatius

Les persones interessades podran inscriure’s en el Registre Municipal fins al divendres 23 de juliol

L’Ajuntament d’Almenara activarà per quart any consecutiu el programa consistent a finançar des del consistori els llibres de text a l’alumnat de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà a canvi de fer tasques de voluntariat social en el municipi. Els joves nascuts en els anys 2004 i 2005 i que estiguen interessats en el programa podran entregar l’autorització i inscriure’s a l’ajuntament fins divendres que ve, 23 de juliol. Les tasques es realitzaran entre el mes vinent de setembre i el de juny de 2022, tal com s’ha comunicat en la reunió informativa realitzada a aquest efecte.

Igual que en l’edició passada, les tasques de voluntariat que seran de 40 hores per persona, estaran coordinades des del Casal Jove d’Almenara. Aquestes tasques seran de col·laboració en els diversos esdeveniments de tipus cultural, social o esportiu que es puguen realitzar en el municipi.

L’alcaldessa d’Almenara Estíbaliz Pérez ha recordat que l’origen del programa és que “els i les alumnes de Batxillerat i Cicles Formatius són els únics que no perceben ajudes per a la compra de llibres, perquè l’alumnat d’infantil, primària i ESO ja entra en el programa Xarxallibres, mentre que els universitaris compten amb les beques que ofereix el propi Ajuntament d’Almenara”. És per això que, segons Pérez, “busquem en el seu moment una fórmula que al finançament total d’aquests llibres, se li unira la cultura de l’esforç, la solidaritat, i els valors” pel que “vam veure la possibilitat de crear aquest programa pel qual es finançaran els llibres als estudiants d’aquests cursos, a canvi de realitzar aquest voluntariat”.

Autorització programa voluntariat

deja tu comentario

0