Noticias del pueblo|

A més, diàriament s’actua en les àrees de jocs infantils i de gimnàstica

L’Ajuntament d’Almenara contínua amb les tasques de desinfecció tant del nucli urbà de la localitat com de la Platja Casablanca a través de la Brigada Municipal d’Obres i Serveis, així com dels voluntaris de Protecció Civil. El regidor d’Obres i Serveis, Lorenzo Vicent, ha destacat que “seguim de manera permanent amb la labor de les desinfeccions dels nostres carrers i espais, així la setmana passada es va actuar als carrers del nucli urbà d’Almenara i aquesta l’hem fet a la Platja Casablanca”. El regidor ha assenyalat que “seguirem amb les desinfeccions als nostres carrers”.

A més, l’Ajuntament d’Almenara segueix amb la neteja i desinfecció diària de les àrees de jocs infantils i de gimnàstica a l’aire lliure, així com en els accessos a edificis municipals. També es realitzen desinfeccions diàries en els accessos als diversos centres educatius en període d’activitat escolar.

 

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Close Search Window
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad