C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara canviarà la il·luminació del Mercat Municipal a led, posarà portes automàtiques, renovarà els lavabos de l’edifici i instal·larà un punt per a estacionar bicicletes

  • Home
  • L’Ajuntament d’Almenara canviarà la il·luminació del Mercat Municipal a led, posarà portes automàtiques, renovarà els lavabos de l’edifici i instal·larà un punt per a estacionar bicicletes

L’Ajuntament d’Almenara canviarà la il·luminació del Mercat Municipal a led, posarà portes automàtiques, renovarà els lavabos de l’edifici i instal·larà un punt per a estacionar bicicletes

25/10/2022 Ajuntament d´Almenara Comments Off

L’acció compta amb una ajuda de prop de 97.000 euros de la Conselleria d’Economia

D’ací a uns dies començaran en el Mercat Municipal d’Almenara una sèrie d’accions destinades a millorar l’eficiència energètica de l’edifici, per la qual cosa se substituirà tota la il·luminació canviant-la per led. Al mateix temps també es canviaran les portes d’accés perquè siguen automàtiques. Igualment s’aprofitarà l’actuació per a renovar completament els lavabos de l’edifici i per a instal·lar elements per a estacionar bicicletes en l’exterior. El període d’execució serà de dues setmanes aproximadament.

L’actuació es realitzarà gràcies a una ajuda de prop de 97.000 euros provinent de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç, i Treball destinada a la millora de les àrees comercials. L’ajuda suposa el 90% del pressupost, escometent-se la resta a través de fons municipals..

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha assenyalat que amb aquesta nova inversió “seguim amb la nostra política de millorar gradualment les instal·lacions del Mercat Municipal d’Almenara per a modernitzar-lo, i en aquest potser actuar fomentant l’eficiència energètica d’una banda, a més de renovar els lavabos i instal·lar uns elements per a que puguen estacionar les bicicletes la gent que va amb elles”. Per això “ens presentem a aquesta línia d’ajudes de la Generalitat Valenciana per a poder realitzar les actuacions, qüestió que agraïm notablement”.

Així aquesta actuació prevista per als pròxims dies s’uneix a la realitzada recentment amb la substitució de l’aire condicionat i climatització de l’edifici, així com a la renovació de la imatge, el nou fil musical i sistema de megafonia, la renovació tecnològica a través del wi-fi, sense oblidar les obres realitzades tant a l’interior amb el nou sòl, així com les millores en les façanes, el canvi de portes i finestres exteriors”.

L’alcaldessa ha assenyalat que “a poc a poc, continuarem realitzant noves millores per a seguir modernitzant i posant al dia el nostre Mercat Municipal, i per descomptat, continuarem optant a noves línies d’ajuda que sorgisquen des de les diverses administracions”.

 

0