Noticias del pueblo|

Les bosses s’hauran de depositar a partir de les 20 hores per a evitar olors 

L’Ajuntament d’Almenara, com cada estiu, activarà des de hui l’ampliació del servei de recollida de fems (residus sòlids urbans) que a partir d’ara es realitzarà tots els dies de la setmana. Cal assenyalar que durant la resta de l’any aquest servei, que presta directament l’ajuntament, no realitza recollida els dissabtes.

Des del consistori, coincidint amb aquest canvi, es vol recordar als veïns i visitants que les bosses s’han de depositar en els contenidors a partir de les 20.00 hores i més especialment en aquesta època estiuenca, que amb la calor que està fent, es busca evitar les olors. Per aqueix mateix motiu els contenidors tornaran a estar tancats, amb la tapa posada, perquè cal recordar que s’estan deixant oberts des que va començar l’alerta sanitària pel coronavirus. A més cada setmana es netejaran els contenidors amb el vehicle habilitat, freqüència de neteja que es pot incrementar o actuar en punts concrets, si es detecta la necessitat.

El servei de recollida de fems, en concret de residus sòlids urbans i neteja viària, el presta directament l’Ajuntament d’Almenara, per la qual cosa no hi ha empresa concessionària que realitze aquest servei, la qual cosa afavoreix una “major eficàcia” i foment de l’ocupació local, segons ha assenyalat l’alcaldessa Estíbaliz Pérez. Per a les tasques de recollida de RSU i neteja viària l’Ajuntament d’Almenara disposa d’un camió habilitat, un altre per a la neteja dels contenidors, així com una màquina agranadora. El consistori a més també ofereix el servei de recollida de voluminosos.

 

 

 

One Reply to “L’Ajuntament d’Almenara amplia el servei de recollida de fems”

  1. Xaro Soler dice:

    Ja he fet saber a l. Ajuntament
    d. Almenara el passat dilluns 22juny, lo incomodes que estem a la platja de Casablanca, amb unes obres indefinides que fan poc i mai no acaben, molta bruticia en la vora i unes aigües plenes de plastics, bosses, llargues canyes, fustes, pots, botelles, palets de netetja d.orelles, macetes de plastic com d.un viver, restes de superficies molt grans etc, etc… encara que l.estiu ja esta aci.

    Fins i que la técnic de platja hem va dir que enviaven ja una colla de netetja, que es lo unic que desde l. Ajuntament es pot fer i que no es competencia de Costes,
    hui estem en les mateixes. Dema dia lectiu fare arribar a l. Ajuntament unes fotos que deixen vore la realitat de la nostra platja. Salutacions.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Close Search Window
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad