C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara ajorna els actes a l’aire lliure de «La Nit Taronja» per la previsió de plutja

L’AJUNTAMENT D’ALMENARA AJORNA ELS ACTES A L’AIRE LLIURE DE “LA NIT TARONJA” PER LA PREVISIÓ DE PLUJA

  • Es manté la inauguració de l’exposició “Crisi” de Cumul en el Molí d’Arròs i la Jornada de Portes Obertes del Centre XYZ
  • Les actuacions de Rodamons Teatre, Volta Trio i l’espectacle de dansa i música sobre Blasco Ibáñez es traslladen al pròxim cap de setmana

A causa de la previsió de pluges per al cap de semana, l’Ajuntament d’Almenara ha decidit ajornar per al següent les activitats programades a l’aire lliure dins del Festival Cultural d’Almenara “la Nit Taronja”, com són els espectacles “Blasco”, “Emocionant” i el concert de jazz de Volta Trio.

Així, després de l’ajornament i els ajustos realitzats, l’actuació musical familiar “Emocionant” de Rodamons Teatre passarà a celebrar-se el divendres 30 d’abril; el concert de jazz a càrrec de Volta Trio, amb Aarón Díaz al piano, Toni Carrillo a la guitarra, i Eva Serrano al contrabaix, serà el dissabte 1 de maig. Finalment, per al diumenge 2 de maig quedarà l’espectacle de dansa titulat “Blasco” amb Álex Guerra i Pere Bodí que repassaran a través de la dansa, la literatura i la música, la història i la vida de l’escriptor i polític valencià Vicente Blasco Ibáñez. Les tres activitats seran a les 19 hores en la Plaça del Molí d’Arròs amb aforament limitat i totes les mesures sanitàries vigents per la Covid-19.

INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ DE “CUMUL”

D’altra banda, es manté dins de la programació l’exposició de “Cumul” Col.lectiu d’Artistes Castellonencs, titulada “Crisi” on els huit artistes que configuren el grup reflexionen a través de les seues obres sobre la deriva de la societat contemporània. Així es podran contemplar obres expressament realitzades per a la mostra per Carlos Bonet, Clara Culiánez, Daniel Cala, Daniel Gil, Gerard Bomboí, Iris Verge, Paco Rangel, Paula Lorenzo i Rodrigo García.

La mostra s’inaugurarà demà a les 17.30 hores en el Museu del Molí d’Arròs i podrà visitar-se fins al 12 de juny. La sala estarà oberta al matí de dilluns a divendres de 9.30 a 14 hores i els dissabtes d’11 a 13 hores. L’obertura a la vesprada serà de dimecres a dissabte de 17.30 a 20 hores.

 

Al mateix temps també es mantenen segons el que es preveu les activitats i Jornades de Portes Obertes del dissabte i diumenge al matí en el Centre d’Interpretació de la Línia XYZ en el Paratge dels Estanys per a donar conéixer les cessions realitzades per José María Rodríguez.

 

 

 

deja tu comentario

0