Noticias del pueblo|

Les principals tasques seran la vigilància del terme municipal per a evitar robatoris i abocaments, així com el control de platges

L’Ajuntament d’Almenara té prevista la pròxima adquisició d’un dron per a donar suport a les tasques que realitza la Policia Local. Segons ha explicat l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, es “utilitzarà principalment per a la vigilància del terme municipal, tant en la prevenció de robatoris com en la qüestió d’abocaments incontrolats” així com també a la platja durant l’estiu amb temes com “la vigilància de la mateixa i el control d’aforaments en el seu cas”.

El Cap de la Policia Local d’Almenara, Javier Navarro, ha comentat que “també s’utilitzarà el dron en qüestions com el control d’aparcaments o en casos d’emergències com temporals, inundacions o incendis”. A més de les tecnologies habituals aquest dron tindrà també plans de vol automatitzats el que permetrà establir rutes depenent de les qüestions que més interessen, com per exemple, en època de collites, una ruta per on estan els horts cultivats en aqueix moment.

Navarro ha recordat que per a l’ús del dron, la Policia Local d’Almenara compta amb tres agents que han realitzat el corresponent curs de pilot de drons, que seran els encarregats de volar-lo.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Close Search Window
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad