C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara adquirirà 6.000 màscares per a repartir entre la població

S’adhereix a l’ encomanda que realitzarà la Diputació de Castelló a una empresa importadora provincial. Estaran ens tres i quatre setmanes a la disposició dels veïns i veïnes

L’Ajuntament d’Almenara adquirirà una dotació de 6.000 màscares homologades FFP2, en unir-se a la comanda que realitzarà la Diputació de Castelló a través d’una empresa de la província que les importa des de la Xina, que tardaria entre tres i quatre setmanes a entregar el material. Amb aquesta acció, des de l’equip de govern d’Almenara es prioritza l’atenció directa a cadascun dels veïns i veïnes, perquè les màscares homologades es distribuiran entre la població del municipi, buscant així donar cobertura a la protecció de la salut, si arribat el cas, es recomanara l’ús de màscares individuals en tots els llocs.

Segons ha explicat l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, “per a l’Ajuntament d’Almenara, la salut de les seues veïnes i veïns està per damunt de qualsevol cosa, i l’objectiu és facilitar aquestes màscares que tindran gran utilitat” per això “quan rebem la proposta per part de la Diputació de Castelló, des de l’equip de govern, veient les necessitats, no dubtem a acceptar-la, per la qual cosa hem encarregat aquestes 6.000 màscares homologades que pagarà l’Ajuntament d’Almenara igual que la resta de municipis”. Pérez ha assenyalat que amb aquesta adquisició “es cobrirà una primera necessitat de protecció fins que els mercats es normalitzen i el proveïment de màscares torne a la normalitat”. Aquestes màscares precisament són del mateix tipus que la Diputació de Castelló, juntament amb altres materials, va subministrar a l’ajuntament per al personal de la casa.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha volgut expressar el seu agraïment a la Diputació de Castelló per “la possibilitat que ens ha brindat, perquè si no fora d’aquesta manera, haguera sigut impossible aconseguir aquest tipus de màscares”.

 

deja tu comentario

0